Academia Succes pe Tocuri

~colecție de cursuri de dezvoltare personală la preț unic~

Pachet Standard: 249 LEI

1.Maratonul de Transformare:

învață cele 5 principii și practici care te ajută să preiei controlul asupra propriei vieți!

1250 lei

De câte ori ai amânat ori chiar ai renunțat să faci lucruri importante pentru tine doar pentru că ai considerat sau ți s-a spus că "trebuie" să faci altceva?

  • ai renunțat să petreci mai mult timp cu cei dragi, pentru că "trebuie" să rămâi constant peste program la muncă.
  • ai renunțat să mai mergi la salon ori la sală de când ai devenit mămică, pentru că "trebuie" să te ocupi permanent de copii.
  • refuzi să te mai întâlnești cu prietenii, pentru că "trebuie" să faci diverse alte lucruri care îți displac și în care nu te regăsești, dar "trebuie".

Acest "trebuie" îți pecetluiește viața și simți că te îndepărtează de la cine ești și ce îți dorești cu adevărat?


Cum ar fi dacă ți-ai lua un moment cu propria-ți persoană și ai accepta că urgența începe cu tine?

Dacă tu nu ești bine cu propria-ți persoană, nu vei fi bine nici in relațiile cu ceilalți, iar dacă tu nu alegi să schimbi ceva la tine (pornind chiar de la gânduri), nu te poți aștepta ca ceva să se schimbe cu adevărat în viața ta.


Așteptarea nu rezolvă probleme, de niciun fel.


E nevoie să acționezi, e nevoie să faci ceva concret, constant și bine țintit, ca să obții ceea ce îți dorești.


Pornind de la această idee am organizat un maraton de transformare în 5 zile care să te ajute să pui niște baze solide în ce privește devenirea ta și să îți faciliteze trecerea de la a supraviețui la a trăi în mod asumat și împlinit. Cum să devii liderul propriei vieți și să te conduci în direcția dorită, ci nu să te lași purtat după cum bate vântul:

MARATON DE TRANSFORMARE - 5 ZILE

(VIDEOURI ÎNREGISTRATE LIVE)

ZIUA 1- URGENȚA ÎNCEPE CU TINE: ce îți dorești să se întâmple diferit în viața ta, ce așteptări ai din partea șefului ori clienților, din partea partenerului de viață sau de afaceri, din partea familiei, a prietenilor ori a colegilor? Îți propun să schimbăm lumina dinspre ei spre tine- ce POȚI tu și vrei să fii, să faci și să ai?


ZIUA 2- PRESIUNI versus PRIORITĂȚI: a fi ocupat toată ziua NU înseamnă a fi productiv. Cum îți poți îmbunătăți productivitatea personală imediat și cum poți gestiona tumultul de activități zilnice simplu și inteligent? Ești invitatul meu să descoperi metode, instrumente și practici eficiente!


ZIUA 3- STRESUL ȘI FRICA SUNT JUMĂTATE DIN BOALĂ (...)- proverb arab. Acum poți să îți testezi nivelul de percepție a stresului și să descoperi tips & tricks când vine vorba de stress management. Pregătește-te cu instrumente de scris pentru acest webinar, dar mai ales cu deschidere și disponibilitate la nivel sufletesc și mental, ca să descoperi unde ești acum și cum ai putea să schimbi concret ceva imediat!


ZIUA 4- MEDIUL TE RIDICĂ, MEDIUL TE COBOARĂ: ești media celor 5 oameni alături de care alegi să îți petreci cel mai mult timp. Se spune că dacă stai pe lângă 5 oameni încrezători, tu vei fi al șaselea; dacă stai pe lângă 5 oameni inteligenți, tu vei fi al șaselea; dacă stai pe lângă 5 oameni milionari, tu vei fi al șaselea; dacă stai pe lângă 5 oameni idioți, tu vei fi al șaselea... Să detaliem un pic subiectul cum ne poate influența mediul în care trăim și cum putem gestiona noi circumstanțele date.


ZIUA 5- PRACTICA NE OMOARĂ... e o vorbă la noi în popor. Eu aș schimba „teoria ca teoria, dar practica ne omoară” cu „practica ne TRANSFORMĂ”! Altfel spus, ea ne întărește, ne cizelează, ne perfecționează, ne îmbunătățește, ne înalță! Practica face uluitoarea diferență dintre A ȘTI și A FI, A FACE, A AVEA! Ce pași concreți să urmezi ca să fii, să faci și să ai mai mult, mai bine, mai frumos- stabilim împreună!

2.De la Frică la Reușită:

descoperă 15 pași spre o viață împlinită!

700 lei

De la frică la reușită nu se ajunge într-o clipită!

Este un proces, ce necesită timp, dar mai ales necesită efort - să nu ne ascundem după deget, acum!

Rețete magice nu există și nu te poți trezi de pe o zi pe alta încrezător în propriile forțe, cuceritor de vârfuri înalte, în deplin echilibru emoțional și cu milioane de euro în cont fără să fi acționat țintit, strategic și constant în acel sens.

E posibil ca partea cu milioanele (sau oricare alta) să nici nu fie din tabloul tău - adică din imaginea ta despre succes personal ori viață împlinită. Și e firesc, căci fiecare are propriile visuri și obiective.

Dar acum, spune-mi, te rog, cum ți se pare ideea de a da la o parte complexele, convingerile limitative, fricile învățate, factorii sabotori care te împiedică să te simți bine în pielea ta, să fii împăcat/ă cu propria persoană, să îți iei viața în propriile mâini și să te faci remarcat/ă atât în plan personal, dar și profesional!? Altfel spus, să devii liderul propriei vieți!

În acest curs îți pun la dispoziție materiale de training în care sunt explicate concepte esențiale ce țin de autocunoaștere în general și cum funcționează imaginea de sine, implicit încrederea în sine și stima de sine, precum și pași concreți de urmat pentru a te dezvolta personal, pentru a acționa strategic, pentru a ieși din zona de confort și a te autodepăși, pentru a crește nivelul de încredere în propriile forțe și a prelua controlul asupra propriei vieți și desigur, cariere.

Aceste materiale sunt atât scrise, cât și video, fiind structurate în 12 (+3 bonus) lecții, pe care le vei primi săptămânal în căsuța ta de email.

Fiecare lecție vine însoțită de o fișă de lucru, iar marele avantaj este că le poți parcurge în funcție de disponibilitatea ta în materie de timp, nu e necesar să te adaptezi unui orar de cursuri rigid.

Le poți parcurge în ritmul tău și totuși, pentru a evita amânarea și ineficiența, lecțiile sunt disponibile treptat, după o agendă prestabilită, iar fișele de lucru se completează și se transmit pentru feedback în termen de 7 zile de la primire, dacă dorești să împărtășești cu mine și simți nevoia de suport.

Fișele de lucru au scopul de a te sprijini în punerea în aplicare a celor învățate, respectiv să reflectezi în mod ghidat asupra aspectelor vulnerabile din viața ta și pentru a te stimula să acționezi în zona punctelor tale forte, valorilor personale și priorităților reale din viața ta.

Pe agenda cursului video sunt următoarele subiecte (structura detaliată și planificarea sunt transmise pe email, ulterior înscrierii):

📌proactivitatea sau ce înseamnă să acționezi intenționat, ci nu să reacționezi;

📌autodisciplina și acțiunea strategică;

📌imaginea de sine și stima de sine;

📌ieșirea din zona de confort și autodepășirea;

📌gestionarea experiențelor neplăcute;

📌îmbunătățirea continuă și multiplicarea rezultatelor;

📌pasul de la succes la însemnătate: cum poți contribui tu la binele comun, ce plus valoare aduci tu lumii.

3.Cum poate INFLUENȚA să facă diferența:

învață principii și tehnici eficiente în comunicare și relaționare cu impact pe termen lung, fără manipulare sau conflicte!

550 lei

Un singur lucru stă între tine și succesul tău suprem în viața personală și profesională.

Nu e vorba de cunoștințe, abilități sofisticate, experiență sau talent.

Este capacitatea ta de a te conecta cu oamenii!

Într-o lume în care succesul depinde din ce în ce mai mult de colaborare, trebuie să înveți cum să te conectezi cu cei din jur, cum să stabilești relații cu ei.

E o concepție greșită faptul că anumiți oameni sunt născuți cu abilitatea de a se conecta cu alți oameni, și totuși, adevărul este că oricine poate învăța cum să transforme orice comunicare într-o oportunitate de conexiune puternică.

9 lecții structurate pentru a putea fi urmărite cu ușurință și a putea aplica pași esențiali de la un simplu comunicator la un adevărat conector

+

1 lecție cu concluzii, reluând informațiile prezentate în curs pentru o mai bună fixare a cunoștințelor asimilate

6 fișe de lucru practice cu scopul de a aplica numaidecât cele învățate, într-un mediu sigur, în care nu poți da greș. Primești desigur și un feedback constructiv în urma completării lor.

2 bonusuri:

🎁1 minicurs video „Baza în Comunicare”

🎁1 evaluare a tiparului în comunicare (sesiune individuală)


A comunica NU este totuna cu a relaționa.

Dacă să comunicăm învățăm relativ ușor chiar din primii ani de viață, când vine vorba de relaționare lucrurile stau un pic diferit.

Desigur, relaționăm și la acele vârste fragede, dar pe măsură ce înaintăm în viață, spectrul relațiilor este altul, așteptările cresc, nevoile noastre se multiplică și se diversifică totodată.

Avem nevoie de oameni!

Fie că ești genul de persoană căreia îi place să fie înconjurată de oameni (ca mine, de exemplu), fie că ești genul introvertit, care preferă compania propriei persoane cel mai adesea,

reține că nu poți face nimic pe cont propriu.

Avem nevoie să fim capabili să ne conectăm cu alți oameni pentru a avea succes în lumea de azi.

Toate lucrurile despre care vorbesc reprezintă o abilitate care se poate învăța. Asta înseamnă că poți învăța să te conectezi, să conduci, poți învăța să îți îmbunătățești abilitățile de argumentare, prezentare în public, convingere și influență!

Cu toții suntem diferiți, vedem lumea în mod diferit, cu toții avem convingeri diferite, valori diferite, lucruri diferite sunt importante pentru noi, avem diferite pasiuni, așteptări sau idealuri.

📌Cum poți reuși totuși să te conectezi cu ceilalți, într-o mare de diversitate?

📌Cum poți să influențezi pozitiv persoanele din jur?

📌Cum le poți determina să te asculte și să te urmeze?

📌Cum poți face o diferență majoră prin comunicare, dar mai ales prin conectare cu cei din jur?

Te invit alături de mine într-un proces de învățare și transformare când vine vorba despre a comunica și influența.

Drumul de la un simplu comunicator la un adevărat conector începe acum!

Dacă nu ne-am cunoscut până acum...

Eu sunt Daniela, simplu și fără formalități - nu cred că ele denotă respect, ba chiar uneori construiesc ziduri între oameni. Am trecut de 36 de ani de ceva timp, iar despre mine aș putea să îți zic că sunt om- cu nevoi și aspirații ca oricare altul; sunt totodată femeie, mamă, soție, fiică, soră, prietenă, dar și colegă, consilier, îndrumător, trainer, consultant, ucenic, voluntar, jurist, filolog, contribuabil, etc. Sunt tot ce poate fi un om şi cu precădere, o femeie, în diferitele forme şi roluri ale existenței sale. Bineînțeles, fiecare dintre noi este unic, fiind o combinaţie aparte a tot ceea ce avem în comun ca fiinţe umane. Dar în definitiv rămânem unul și același individ, indiferent câte roluri ne asumăm în viața de zi cu zi!


Am lucrat de-a lungul anilor cu o varietate de lideri de naționalități, vârste, domenii, echipe diferite, fie din rolul de manager resurse umane și partener strategic sau din cel de membru al Consiliului de Administrație al unei corporații, fie din rolul de consultant ori din cel de trainer și coach profesionist.


Crede-mă că nici anii de experiență, nici vârsta și nici poziția ocupată nu ne transformă în lideri - nici în lideri de echipe, nici în liderii propriei vieți!


Controlul asupra vieții tale îl preiei pas cu pas prin ceea ce faci zi de zi în mod intenționat, asumat și bine țintit și nu e vorba despre a atinge un anumit target profesional, ci e vorba mai ales de a-ți alinia comportamentul la propriile valori și de a trăi autentic în acord cu cine ești și ce îți dorești. Mai mult, comunicarea este baza tuturor relațiilor pe care noi le stabilim, iar de această abilitate putem afirma fără dubii că depinde cea mai mare parte a succesului nostru.


Am învățat asta pe propria-mi piele și nu a fost deloc ușor, ba a fost chiar dureros, dar mă bucur că am învățat-o și nu am lăsat experiențele neplăcute să mă înăsprească, ci am ales să le îmbrățișez ca pe lecțiile de care aveam nevoie să fac switch-ul de pe pilot automat pe a trăi intenționat.

Așa că, după 10 ani+ de experiență în mediul corporatist, am simțit că misiunea mea este să facilitez învățarea și dezvoltarea oamenilor și am decis să ajut profesioniștii (corporatiști sau antreprenori) care își doresc să devină liderii propriei vieți mai întâi și apoi, liderii unor echipe ori afaceri, prin comunicare și conștientizarea propriului potențial.

TOATE CELE 3 PROGRAME ACUM LA UNICUL PREȚ DE

NUMAI 249 LEI

Mai mult! Primești acces la alte 3 programe pe care le-am susținut live în ultimii ani, în valoare de 1400 lei (tu le primești GRATUIT):

1.Webinar „Secretele comunicării în mediul profesional”

2.Serie 3 webinarii „Cum să îți conduci echipa cu și înspre

succes”

3.Masterclass „Cum să faci din 2023 cel mai bun an al tău”

Click aici pentru a vedea descrierea acestor programe.

+asistența mea pentru eventuale întrebări și suport în parcurgerea cu ușurință a materialelor și în punerea lor în practică timp de 12 luni de la achiziționarea pachetului!

Click pe butonul de mai jos și construiește fundația propriului succes pe tocuri!

(toate cursurile video și materialele scrise la preț unic)