Descarcă acum GRATUIT eBookul

„Drumul de la Dezorganizare la Eficiență”

Descoperă 3 pași în self leadership sau cum să devii liderul propriei vieți!

Descarcă exemplarul tău azi!

Se spune că obișnuim să ne petrecem mai mult timp în a ne planifica o vacanță decât în a ne planifica viața.


Sunt persoane care consideră că nu îți poți planifica viața, că ce ți-e scris în frunte ți-e pus, iar noi nu avem decât să asistăm asemenea unor spectatori la filmul vieții noastre...


Eu sunt convinsă că în viață nu obținem întotdeauna TOT ce ne dorim, dar în mod cert obținem ce alegem, pentru că fiecare zi e o oportunitate de a face alegeri, iar când începi să le faci în cunoștință de cauză și nu îți mai trăiești viața la întâmplare, lucrurile încep să se întâmple cum vrei tu!


Nu e magie, nu e nimic din sfera științifico-fantastică, este vorba despre faptul că dorințele noastre nu se îndeplinesc de la sine sau că am suflat în lumânările de pe tort, că am găsit un trifoi cu patru foi ori că am văzut o stea căzătoare! Peștișorul auriu nu îndeplinește dorințe nici el, iar Duhul din lampa fermecată e doar o poveste...


Dorințele se îndeplinesc pentru că NOI (alegem să) facem ceva în mod concret- ACȚIONĂM în direcția aia!

________________________________________


Acest eBook îți oferă posibilitatea să:


💓te descoperi în profunzime (exerciții practice);


💓înveți să te organizezi, să acționezi mai bine țintit, să devii consecvent în acțiune;


💓prioritizezi corect și să eficientizezi felul în care utilizezi timpul avut la dispoziție;


💓să îți creezi condițiile necesare productivității personale și să rămâi angrenat în proces.

Dacă nu ne-am cunoscut până acum...

Eu sunt Daniela Şerban. Am trecut de 35 de ani de ceva timp... Sunt om, femeie, mamă, soție, fiică, soră, prietenă, colegă, consilier, îndrumător, trainer, consultant, ucenic, voluntar, jurist, filolog, contribuabil, etc. Sunt tot ce poate fi un om şi cu precădere, o femeie, în diferitele forme şi roluri ale existenței sale. Bineînțeles, fiecare dintre noi este unic, fiind o combinaţie aparte a tot ceea ce avem în comun ca fiinţe umane.


Am lucrat de-a lungul anilor cu o varietate de lideri, de naționalități, vârste, domenii, echipe diferite, fie din rolul de manager resurse umane și partener strategic sau din cel de membru al Consiliului de Administrație al unei corporații, fie din rolul de consultant ori din cel de trainer sau cel de coach profesionist.


Crede-mă că nici anii de experiență, nici vârsta și nici poziția ocupată nu ne transformă în lideri - nici în lideri de echipe, nici în liderii propriei vieți.


Controlul asupra vieții tale îl preiei pas cu pas prin ceea ce faci zi de zi în mod intenționat, asumat și bine țintit și nu e vorba despre a atinge un anumit target profesional, ci e vorba mai ales de a-ți alinia comportamentul la propriile valori și de a trăi autentic în acord cu cine ești și ce îți dorești.


Am învățat asta pe propria-mi piele și nu a fost deloc ușor, ba a fost chiar dureros, dar mă bucur că am învățat-o și nu am lăsat experiențele neplăcute să mă înăsprească, ci am ales să le îmbrățișez ca pe lecțiile de care aveam nevoie să fac switchul de pe pilot automat la a trăi intenționat.Așa că, după 10 ani+ de experiență în mediul corporatist, am simțit că misiunea mea este să facilitez învățarea și dezvoltarea oamenilor și am decis să ajut profesioniștii (corporatiști sau antreprenori) care își doresc să devină liderii propriei vieți mai întâi și apoi, liderii unor echipe ori afaceri, prin programe de creștere personală și profesională.​

Completează formularul de mai jos și fă primii pași spre self leadership!