CUM SĂ ÎȚI CONDUCI ECHIPA CU ȘI CĂTRE SUCCES


Descoperă acum primii

3 pași esențiali

care stau la baza succesului tău ca lider și al întregii tale echipe.

  • Poate că îți e teamă să îți arăți punctele vulnerabile - „liderii sunt puternici și atotștiutori”.
  • Poate că te sperie numai gândul de a discuta direct cu oamenii din echipa ta în legătură cu ce crezi și simți cu adevărat legat de performanțele obținute ori, la polul opus, îți exprimi părerea fără menajamente.
  • Poate că e vorba de frica de a ieși în față și a te face ascultat și urmat...
  • Poate că ai convingerea că un titlu, un anumit rolul sau funcția deținută este tot ce îți e necesar ca să conduci cu succes o echipă ori că e suficient să fii antreprenor căci asta te transformă automat în lider.
  • Poate te „agăți” de rezultatele tale individuale obținute în trecut și te bazezi pe ideea că expertiza într-un domeniu anume e tot ce îți trebuie ca să fii un lider bun.
  • Poate că simți că nu ai suficientă experiență în domeniu și consideri că încă mai ai de "dovedit" muuulte până să poți să ocupi și tu o poziție de leadership în organizația ta.
  • Poate că tu consideri că nu ai încă vârsta ca să devii un lider.
  • Poate nu crezi că vei putea obține vreodată rezultatele lui X sau la Y, că tu nu te poți „impune”.
  • Poate că tot ce știi despre leadership se rezumă la modelele avute în cariera ta până în acest moment.

Oricare ar fi cunoștințele tale, oricare ar fi convingerile în legătură cu acest subiect, eu te invit acum să pui STOP acestor gânduri și să aloci câteva ore din timpul tău, ca să descoperi unde ești și ce îți dorești să obții ca lider, precum și unde vrei să fii și cum poți ajunge acolo.


În acest atelier practic online, discutăm și aplicăm împreună 3 dintre factorii esențiali ai leadershipului autentic, dar și ai succesului personal, căci în definitiv suntem unul și același individ cu mai multe roluri.

DESPRE ACEST

WORKSHOP

Acesta reprezintă un prilej excelent de a vă uni forţele şi ideile la nivel de grup, alături de alți oameni care sunt concentraţi pe a-şi ridica rezultatele din toate ariile vieţii lor la un nou nivel.

Având sprijinul şi ideile altor persoane dedicate, ne permite să privim lucrurile din altă perspectivă şi să avem o nouă viziune asupra obiectivelor şi planurilor de acţiune, beneficiind de conștientizări puternice, responsabilizare și suport reciproc.

Împreună, vom învăţa cum să ne ridicăm pragul limitativ al leadershipului prin însușirea şi implementarea unor principii de bază.

Iată ce obții

Participând la acest atelier practic online, vei începe să privești lucrurile din altă perspectivă şi să ai o nouă viziune asupra obiectivelor şi planurilor tale de acţiune, asupra propriilor experiențe și limite, beneficiind de conștientizări puternice, responsabilizare și suport prin exerciții practice.


Cunoaștere de sine

Începi să privești în interiorul tău și descoperi care sunt atuurile pe care poți miza, care sunt prioritățile în plan personal și carieră, care îți sunt credințele limitative în materie de leadership.

Clarifici ce este cu adevărat important pentru tine, în calitate de lider.

Acțiune

De la conștientizare la prima realizare este un singur pas: acțiunea!

Cum să aplici strategic ceea ce știi și îți dorești să realizezi, dar mai ales să devii ca lider; să conduci prin propriul exemplu.

Antrenarea echipei

Ca lider, succesul tău este succesul echipei și viceversa!

Cum să îți menții oamenii motivați, angrenați în proces și să păstrezi spiritul de echipă.

Creștere

Rămâi la final cu un plan de acțiune menit să te sprijine în realizarea obiectivelor tale pas cu pas și câștigi claritate pe termen mediu și lung.

„Dacă tu crezi că ești un lider, dar nu te urmează nimeni, nu faci altceva decât să te plimbi.

- John Maxwell

Nivelul vostru de leadership vă determină succesul

(Legea Pragului Limitativ);

leadershipul este influență, nimic mai mult, nimic mai puțin

(Legea Influenței);

și leadershipul se învață zilnic, nu într-o singură zi

(Legea Procesului).

workshop DISPONIBIL DOAR PENTRU O PERIOADĂ LIMITATĂ DE TIMP

DESCOPERĂ primii

3 pași esențiali

În leadership!

SEPTEMBRIE 2022

Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înregistrării.

© Copyright 2022 - All Rights Reserved

Contact | Politică de confidențialitate | Termeni și condiții