Training Gratuit:

Cum să abordezi tipologiile dificile de oameni în mediul profesional

(ediția a II-a)

Photos Credit: www.pexels.com

Cum să abordezi tipologiile dificile de oameni în mediul profesional

Descoperă ce fel de tipare comportamentale au persoanele cu care întâmpini dificultăți în a relaționa, cum poți gestiona eficient relația cu acestea și cum poți crea un mediu sănătos la muncă precum liderul echipei și/sau afacerii.

Pentru că în urma ediției din mai 2023, am primit nenumărate feedback-uri în care participanții îmi vorbeau despre cât de tare i-a ajutat acest training, cum a făcut diferența pentru ei, cât de utile le-au fost informațiile și cât de bine s-au simțit în energia deosebită ce s-a creat în interiorul grupului de training, am decis să mai organizez o dată acest proiect! Același număr de zile, după aceeași structură, în aceeași energie, desigur cu informații și exerciții practice actualizate și cu surprize noi!

Vino cu mine în direct, începând cu data de:

7 noiembrie 2023

Toate detaliile organizatorice sunt transmise pe email ulterior înscrierii- urmează pașii de acolo!

Grupul de training se deschide în curând!

Vino alături de noi de la bun început, abia aștept să ne conectăm LIVE și să pornim împreună într-o călătorie de învățare inedită!

Încă nu ai introdus adresa ta de email pentru înscriere?

VEI ÎNVĂȚA DESPRE

#1:

Care sunt

tipologiile dificile frecvent întâlnite în mediul de business și cum le poți identifica!

#2:

Ce impact au aceste tipologii asupra ta și implicit, a performanței tale și cum poți diminua impactul avut.

#3:

Cum poți aborda diferitele tipologii (recomandări practice, pe bune) și cum poți crea un mediu profesional sănătos.

TRAINER - COACH - CONSULTANT

DANIELA ȘERBAN

DESPRE TRAINER

Eu sunt Daniela, OM și femeie înainte de toate, dar asemenea tuturor îndeplinesc o multitudine de roluri în viața de zi cu zi. Așa se face că în plan personal am rolul de soție, mamă, fiică, soră, ș.a.m.d., iar în activitatea profesională sunt trainer, coach și speaker - certificat internațional, precum și consultant în resurse umane, un domeniu în care activez de peste 14 ani.

În definitiv, rămân unul și același individ cu plusuri și minusuri, cu nevoi, aspirații, valori personale, convingeri și o gamă largă de emoții zi de zi.

În activitatea profesională, cel mai adesea mă încearcă emoția bucuriei - bucuria de a face ce îmi place și ce simt că mă împlinește.

Și ca să dau context celor spuse: după mai bine de o decadă de experiență în mediul corporatist, am simțit că misiunea mea este să facilitez învățarea și dezvoltarea oamenilor. Astfel, am decis în 2019 să urmez calea antreprenoriatului și să ajut profesioniștii (corporatiști sau antreprenori) care își doresc să devină liderii propriei vieți mai întâi, ca apoi să devină lideri autentici ai unor echipe ori afaceri, prin programe de creștere personală și profesională.​


Și cum comunicarea se regăsește la baza tuturor acțiunilor întreprinse de noi, ea făcând diferența majoră dintre un mediu de lucru performant și motivant și unul toxic și disfuncțional, rămâne principalul subiect dezbătut și antrenat în programele dezvoltate de mine. Sprijin profesioniștii să comunice clar, asertiv și cu încredere!

În definitiv, rămân unul și același individ cu plusuri și minusuri, cu nevoi, aspirații, valori personale, convingeri și o gamă largă de emoții zi de zi.

În activitatea profesională, cel mai adesea mă încearcă emoția bucuriei - bucuria de a face ce îmi place și ce simt că mă împlinește.

Și ca să dau context celor spuse: după mai bine de o decadă experiență în mediul corporatist, am simțit că misiunea mea este să facilitez învățarea și dezvoltarea oamenilor. Astfel, am decis în 2019 să urmez calea antreprenoriatului și să ajut profesioniștii (corporatiști sau antreprenori) care își doresc să devină liderii propriei vieți mai întâi, ca apoi să devină lideri autentici ai unor echipe ori afaceri, prin programe de creștere personală și profesională.​


Și cum comunicarea se regăsește la baza tuturor acțiunilor întreprinse de noi, ea făcând diferența majoră dintre un mediu de lucru performant și motivant și unul toxic și disfuncțional, rămâne principalul subiect dezbătut și antrenat în programele dezvoltate de mine.

Câteva dintre mesajele care m-au determinat să reiau proiectul și să mai organizez încă o ediție în același format!

Alătură-te chiar acum experienței inedite de învățare!

Click pe butonul de mai jos pentru a-ți rezerva locul gratuit!

Avertisment - Acest training este complet gratuit și îți va oferi perspectiva abordării diferențiate a oamenilor ce se pot încadra într-o tipologie dificilă pentru a putea derula cu succes o activitatea în mediul profesional, fără a sacrifica relații sau chiar sănătatea.

Rezultatele nu sunt garantate sau specifice, în urma participării la trainingul online. În fapt, este nevoie de antrenament consecvent și efort susținut.

La finalul trainingului, va fi prezentat un program de dezvoltare pe termen mediu și lung pe care îl poți cumpăra.

Daniela Șerban © Toate drepturile rezervate

Politica de confidențialitate - Termeni și condiții