Descarcă acum GRATUIT acest infografic:

„Cum să reduci stresul și să-ți recapeți echilibrul”

Descoperă 4 pași simpli de acțiune pentru a obține un echilibru în viață!

Descarcă infograficul acum!


STRESUL ȘI FRICA SUNT JUMĂTATE DIN BOALĂ (...)- proverb arab

Există nenumărate studii care au demonstrat efectele nocive pe care stresul îl are asupra noastră, cum favorizează cele mai diverse boli, cum ne transformă fizic, mental și emoțional...

În spatele stresului stă frica... frica de eșec, frica de a nu fi suficient sau de a nu fi acceptat/ iubit, frica de singurătate, frica de pericole (imaginare de cele mai multe ori), etc.

Trăim cel mai adesea ancorați în trecut sau încercând să anticipăm viitorul și făcându-ne griji, alimentând diverse frici neîntemeiate. Devenim astfel mielul din studiul lui Avicenna. Creierul nostru nu face diferența între real și imaginar. Un studiu arăta că 40% din lucrurile pentru care obișnuim să ne stresăm nu ajung să se întâmple vreodată, în timp ce 12% provin din criticile celor din jur.

Stresul este în definitiv o percepție subiectivă, iar sursele noastre de stres pot fi distincte - fiecare om resimte diferit o anumită experiență. Aceeași situație ori prezența aceleiași persoane pentru cineva poate constitui o reală sursă de stres, în timp ce pe altcineva îl poate bucura ori după caz, lăsa indiferent. Felul în care tu percepi stresul ține de o serie de factori, iar în modul în care alegi să gestionezi astfel de situații ține exclusiv de tine.

Descarcă acest infografic cu 4 acțiuni simple, dar cu eficacitate maximă, care te pot ajuta să reduci nivelul de stres din viața ta și să îți îmbunătățești echilibrul personal.

Dacă nu am avut ocazia să ne cunoaștem până acum...

Eu sunt Daniela Şerban și după 10 ani+ de experiență în mediul corporatist, am simțit că misiunea mea este să facilitez învățarea și dezvoltarea oamenilor și am decis să ajut profesioniștii (corporatiști sau antreprenori) care își doresc să devină liderii propriei vieți mai întâi și apoi, liderii unor echipe ori afaceri, prin programe de creștere personală și profesională.​

Pentru că, în spatele multiplelor roluri pe care fiecare dintre noi le îndeplinește în viața de zi cu zi, stă unul și același om, avem nevoie să echilibrăm balanța dintre viața profesională și cea personală, ca să putem să performăm și mai ales, ca să ne putem bucura de ceea ce trăim.

Tocmai de aceea, am creat acest infografic care sintetizează 4 acțiuni ce stau la îndemâna oricui își dorește să reducă nivelul de stres din viața sa și să își recapete echilibrul. Descarcă-l și tu! Îl poți printa și/sau afișa oriunde, ca să îți reamintești ce poți face zilnic.

Completează formularul de mai jos și fă primii pași spre restabilirea echilibrului tău!