Ești gata să îți îmbunătățești relațiile și performanța pentru a-ți putea construi propriul succes pe tocuri?

(programează un apel de clarificare)

  • Succesul, așa cum îl definești tu, în acord cu valorile, pasiunile, interesele, idealurile tale, ci nu după un tipar impus de societate, care nu are de-a face cu tine.

  • Succesul în plan personal și/ sau în carieră, pentru că în definitiv în spatele fiecărui rol pe care tu îl ai este o singură și aceeași persoană, TU!

  • Succesul pe termen mediu și lung, ci nu doar o reușită temporară.

Dă-mi voie să mă prezint

Eu sunt Daniela și am trecut de 36 de ani de ceva timp...

Sunt om, cu propriile nevoi și aspirații, femeie, mamă, soție, fiică, soră, prietenă, colegă, consilier și îndrumător, coach profesionist, trainer, consultant, ucenic, voluntar, jurist, filolog, contribuabil, etc.

Sunt tot ce poate fi un om şi cu precădere, o femeie, în diferitele forme şi roluri ale existenței sale. Bineînțeles, fiecare dintre noi este unic, fiind o combinaţie aparte a tot ceea ce avem în comun ca fiinţe umane. 


Vreau să îți spun că, înainte de a deveni un coach profesionist și a ajuta mai departe oamenii în procesele lor de creștere, am intrat eu însămi într-un proces de coaching în calitate de client și am văzut pe propria-mi persoană transformările profunde pe care acest instrument le poate aduce în viața unui om. Am descoperit, atât în context de business, cât și în plan personal, cum coachingul te împuternicește prin faptul că tu singur îți găsești răspunsurile potrivite și pe resursele tale interne te bazezi în soluționarea dificultăților întâlnite.


După mai bine de 10 ani în resurse umane, am decis în 2019 să pornesc pe drumul antreprenoriatului și să îmi urmez misiunea de a sprijini oamenii în procesele lor de învățare și dezvoltare, de accelerare a creșterii personale și a îmbunătățirii performanțelor, prin servicii de consultanță în managementul resurselor umane și în carieră, prin training și coaching.

Mai mult decât a fi trainer și coach, sunt un self leadership trainer & coach, dar cum e posibil să sune prea pretențios :), îți spun că sunt un profesionist care te poate ajuta să:

֍ te descoperi pe tine în profunzime, dincolo de ce spun ceilalți sau de imaginea pe care ți-ai creat-o în timp;

֍ te accepți așa cum ești, cu plusuri și cu minusuri;

֍ îți elimini complexele de orice fel;

֍ capeți încredere în propriile forțe;

֍ comunici clar, convingător și cu impact;

֍ îți dai voie să fii tu însăți în relațiile cu ceilalți, fără măști și fără limitări;

֍ îți realizezi, în definitiv, visurile, construind pas cu pas acel succes personal, așa cum se vede el prin ochii proprii.

În loc de concluzii, dă-mi voie să fiu antrenorul tău de încredere în propriile forțe, ca să te eliberezi de sindromul impostorului, astfel încât să te poziționezi ca expert în domeniul tău și să atragi oamenii cu o atitudine de lider autentic, fără să fii nevoită să compromiți echilibrul carieră-viață personală.

Hai să clarificăm cum te pot ajuta prin metoda 3A- click aici.

daniela@succespetocuri.ro

daniela@succespetocuri.ro